Bevallen ziekenhuis Rotterdam

Bevallen in een ziekenhuis in Rotterdam

Een veilige ziekenhuis bevalling in Rotterdam voor elke aanstaande moeder uit Rotterdam en omgeving. Zoek je een ziekenhuis in Rotterdam om te bevallen? Geboortehuis Maas is onderdeel van het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Ons geboortecentrum heeft alles in huis om jouw bevalling optimaal te laten verlopen. Je kiest voor een bevalling in het ziekenhuis met jouw eigen verloskundige of op medische indicatie onder verantwoordelijkheid van onze gynaecoloog. Vervolgens kun je de kraamperiode doorbrengen in ons kraamhotel Rotterdam. Lees verder voor meer mogelijkheden over bevallen in een ziekenhuis in Rotterdam.

Bevallen in het ziekenhuis met jouw vertrouwde verloskundige

Verwelkom je pasgeborene onder begeleiding van je eigen verloskundige en ‘persoonlijke’ kraamverzorgende. Je maakt gebruikt van de faciliteiten van een ziekenhuis maar de bevalling wordt geleid door jouw vertrouwde persoon van je eigen verloskundigenpraktijk. De partners in verloskunde kennen ons geboortecentrum en zijn op de hoogte van onze mogelijkheden. In het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam staat alles en iedereen voor jullie klaar

Ook voor medische bevallingen kunt u kiezen voor Geboortehuis Maas in Rotterdam

Indien de bevalling medisch wordt, val je onder de verantwoordelijkheid van onze gynaecoloog. Samen met de anesthesioloog en kinderarts zijn zij 24/7 beschikbaar om jouw bevalling bij te staan. Zo nodig, zorgen we voor pijnbestrijding. Ook voor je (geplande) keizersnede staat onze afdeling gynaecologie voor je klaar. In ons Rotterdamse ziekenhuis beval je met professionals in de buurt, voor als het nodig is.

Meer informatie over je bevalling bij Geboortehuis Maas vind je hier:

Geboortehuis Maas in Rotterdam zorgt na de bevalling in het ziekenhuis voor een fijne kraamtijd

De professionele kraamverzorgende van GeboorteHotel Maasstad zorgen voor een fijne kraamtijd. Na de bevalling kan je, als je dit wilt, overgeplaatst worden naar een comfortabele kamer waar je met je partner kunt genieten van je pasgeborene. Er zijn ruime bezoektijden voor familie en vrienden.

Voordelen van ons kraamhotel:

  • Na de bevalling wordt er goed gezorgd voor jou en je kindje volgens het zorgplan van onze kraamverzorgenden.
  • Kraam je bij ons op medische indicatie, dan houdt onze verpleegafdeling Verloskunde jou en je baby nauwlettend in de gaten.
  • Heeft jouw kindje na de geboorte extra zorg en aandacht nodig, dan zijn onze specialisten van de afdeling Neonatologie er direct om je te helpen.
  • Geboortehuis Maas voert een borstvoedingsvriendelijk beleid. Dat betekent dat wij je met voorlichting en in de praktijk bijstaan bij het geven van borstvoeding aan je kleintje.