Bevalling Rotterdam

Geboortehuis Maas is jouw thuis voor een veilige bevalling in Rotterdam

Een bevalling is een bijzondere gebeurtenis. Wil je dat er optimaal rekening wordt gehouden met jouw wensen? Kies dan voor een bevalling in Geboortehuis Maas in Rotterdam. Je kan bij ons zonder medische indicatie met je eigen vertrouwde verloskundige en een ‘persoonlijke’ kraamverzorgende bevallen. Mocht het nodig zijn, dan is medische zorg direct voorhanden. Een fijne gedachte!

Voordelen van bevallen in Geboortehuis Maas

Geboortehuis Maas is de plek voor bevallingen in Rotterdam en kent vele voordelen voor jou en je partner. Denk aan:

  • Bevallen met je eigen verloskundige en ‘persoonlijke’ kraamverzorgende.
  • Indien de bevalling medisch wordt, is er geen verplaatsing nodig. Je blijft dus altijd op je eigen kamer! Bovendien worden de kosten voor de bevalling ziekenhuis eveneens vergoed.
  • Indien je na de bevalling op indicatie of op eigen verzoek naar GeboorteHotel Maasstad gaat, kan je partner bij jou en je kind in GeboorteHotel Maasstad in dezelfde kamer blijven slapen.
  • Twee lactatiekundigen zijn altijd op locatie en bieden begeleiding bij het geven van borstvoeding.
  • Professionele en goed opgeleide verpleegkundigen. Alle gespecialiseerde verpleegkundigen volgen calamiteitentrainingen en zijn up-to-date geschoold.
  • Uitgebreide bezoektijden voor je partner.
  • Moeder en kindcentrum. Wist je dat het Maasstad Ziekenhuis in het bezit is van de zilveren Smiley. Het keurmerk van de stichting Kind en Ziekenhuis. Deze Smiley’s worden alleen uitgedeeld aan ziekenhuizen die aan strenge eisen voldoen.

Bekijk alle voordelen.

Voorlichtingsavond bevalling in Geboortehuis Maas in Rotterdam

Als de zwangerschap vordert dan neemt de behoefte aan voorlichting over de bevalling vaak toe. Daarom worden er regelmatig voorlichtingsavonden georganiseerd in Geboortehuis Maas over de bevalling. Op deze avond ben je van harte welkom samen met je partner. Je hoort alles over de unieke samenwerking bij Geboortehuis Maas en vooral wat die voor jou betekent: een poliklinische bevalling in Geboortehuis Maas in Rotterdam met je eigen vertrouwde verloskundige en een kraamverzorgende van het GeboorteHotel. Ook krijg je een rondleiding op de verloskamers en het GeboorteHotel Maasstad.

Bezoek de voorlichtingsavond ‘Bevalling Rotterdam’

Als je geïnteresseerd bent in een bevalling in Geboortehuis Maas in Rotterdam, kom dan naar één van de voorlichtingsavonden.

Meer weten over onze unieke kraamzorg Rotterdam?

Bezoek voor meer informatie één van de volgende pagina’s: