Bezoektijden

Geboortehuis Maas
Vanzelfsprekend kan je partner bij de bevalling aanwezig zijn en als je dat wilt nog een tweede of derde persoon. Bij calamiteiten kunnen we vragen of de extra personen de kamer willen verlaten. Je partner kan altijd blijven. Wij willen je de beste en meest persoonlijke zorg geven die mogelijk is.

Verpleegafdeling Verloskunde
Op de afdeling Verloskunde zijn partners van harte welkom vanaf 08.00 uur tot 22.00 uur in de avond. Overig bezoek is welkom vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur.

Graag willen we je vragen om rekening te houden met de andere patiƫnten op onze afdeling. Om die reden zijn er maximaal drie bezoekers per bed geoorloofd (inclusief partner en eventuele ander kind(eren). Zo kunnen we de rust , die de moeders en pasgeborenen nodig hebben, op de afdeling garanderen.

GeboorteHotel Maasstad
Een bezoek brengen kan de hele dag van 08.00 uur s’ ochtends tot s ‘avonds 20.00 uur en je kunt zo veel bezoekers uitnodigen als je wilt. Voor je familie en vrienden staat koffie en thee klaar en natuurlijk beschuit met muisjes. Het GeboorteHotel adviseert je wel tussen 13.00 en 15.00 uur rusttijd te houden.

Bekijk ook: