Geboortehuis Maas

Je bent in verwachting en gaat straks bevallen. Je beslist zelf waar je dat gaat doen. Kies je voor een eigen, huiselijke omgeving en ga je voor een thuisbevalling? Of spreekt het je meer aan om poliklinisch te bevallen? Dan kan dat in alle rust in Geboortehuis Maas.

Vanaf 18 november 2020 zijn ook poliklinische badbevallingen onder leiding van je eigen verloskundige mogelijk.

In Geboortehuis Maas kun je zonder medische indicatie en onder begeleiding van je eigen vertrouwde verloskundige en een ‘persoonlijke’ kraamverzorgende bevallen.

Mocht het nodig zijn, dan is medische zorg meteen voorhanden op dezelfde kamer. Het medische team vervangt dan het team van de verloskundige en de kraamverzorgende. Je blijft dan op dezelfde kamer en de gynaecoloog van het Maasstad Ziekenhuis beoordeelt dan de indicatie en neemt, daar waar nodig, de zorg direct over. Want Geboortehuis Maas is het verloscentrum van het Maasstad Ziekenhuis. Alle zorg komt naar jou toe!

In Geboortehuis Maas werken het GeboorteHotel Maasstad, verloskundigenpraktijken uit de regio Rijnmond-Zuid en het Maasstad Ziekenhuis nauw met elkaar samen. We bieden geboortezorg die bij jóu past onder één dak.

Bekijk ook: