Video’s Geboortehuis Maas

Ben je benieuwd hoe het is om te bevallen in Geboortehuis Maas? Deze films laten je zien dat alle zorgprofessionals; verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen en kraamverzorgden om jou heen staan om je te begeleiden, steunen, gerust te stellen, coachen en te handelen waar nodig tijdens je bevalling.
Wij zijn er voor jou, je partner en de kleine!

Neem een virtueel kijkje in de verloskamer van Geboortehuis Maas.

Wil je zien hoe het er aan toe gaat als je komt bevallen in Geboortehuis Maas? In onderstaande film kun je zien hoe het gaat als je onder leiding van je eigen verloskundige komt bevallen, maar ook als je bevalt onder begeleiding van de gynaecoloog. Ook laten we je zien hoe het gaat als je een ruggenprik krijgt.
LET OP: De route naar de verloskamers die te zien is in onderstaande film is gewijzigd. Hier vind je de juiste route naar de verloskamers van Geboortehuis Maas.
Wil jeWil je m

Video: Bevallen in Geboortehuis Maas

 

 

 

 

 

 

 

 

Verloskundige Djanifa (Verloskundige Zuidwijk) vertelt hoe zij vrouwen begeleidt op hun reis naar het moederschap. Zowel bij de zwangere thuis als in Geboortehuis Maas begeleid zij vrouwen en hun partner tijdens de bevalling.

 

 

 

 

 

 

 

Lezing door gynaecoloog Jolise Martens over de samenwerking tussen verloskundigen en gynaecologen binnen Geboortehuis Maas. Zij gaat ook in op de begeleiding, steun, coaching en waar nodig het handelen tijdens je bevalling door zorgprofessionals.

Video: gynaecologen staan voor jou klaar in Geboortehuis Maas

 

 

 

 

 

 

 

Kraamverzorgster Mirella van Kraamzorg Rotterdam vertelt over haar ervaringen als kraamverzorgende. Zij vertelt wat een kraamverzorgster voor jou, de baby en je partner kan betekenen tijdens en na de bevalling.

Video: een kijkje in de wereld van een kraamverzorgende