Inloopavonden

Het Maasstad Ziekenhuis, het GeboorteHotel Maasstad en de verloskundigenpraktijken van de regio Rijnmond-Zuid organiseren gezamenlijk ieder jaar een aantal inloopavonden om je te informeren over de mogelijkheden en voordelen van bevallen in Geboortehuis Maas. De inloopavonden starten om 17.30 uur en zijn om 19.30 uur afgelopen.

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) kunnen de inloopavonden helaas voorlopig niet doorgaan. Wel kun je een virtueel kijkje nemen in Geboortehuis Maas en een verloskamer bekijken. Mocht je na het kijken van deze film nog vragen hebben over bevallen in Geboortehuis Maas dan kun je natuurlijk terecht bij je eigen verloskundige of je kunt onze verpleegkundige mailen op zwangeren@maasstadziekenhuis.nl.  

Data voor 2020:

  • donderdag 18 juni 2020 – GEANNULEERD
  • donderdag 9 juli 2020 – GEANNULEERD
  • donderdag 10 september 2020
  • donderdag 8 oktober 2020
  • donderdag 5 november 2020
  • donderdag 10 december 2020

Vanaf  17.30 uur kun je binnenlopen in het Maasstad Ziekenhuis. Bij de receptie in de centrale hal leiden ze je naar de Maasstadzaal. Koffie en thee staat voor je klaar en er is een informatiemarkt waar je de diverse specialisten en zorgverleners kunt spreken en al je vragen kunt stellen. Je kunt een verloskamer bekijken en een kamer in het GeboorteHotel Maasstad bezoeken. Zo krijg je een goed beeld van Geboortehuis Maas en de mensen die daar voor je klaar staan. Ook kun je een korte film bekijken over bevallen in Geboortehuis Maas. Hierin wordt uitgelegd hoe het gaat als je komt bevallen, welke pijnbestrijding mogelijk is en hoe dit in zijn werkt gaat en hoor je alles over de unieke samenwerking bij Geboortehuis Maas en vooral wat die voor jou betekent. Om 19.30 uur is de inloopavond afgelopen.

We raden je aan om vóór 18.30 uur binnen te komen, indien je alle onderdelen van de inloopavond rustig wilt bekijken.

Aanmelden

Klik hier om jezelf aan te melden voor de inloopavond.

Bekijk ook: