Voorlichtingsavonden

Het Maasstad Ziekenhuis, het GeboorteHotel Maasstad en de verloskundigenpraktijken van de regio Rijnmond-Zuid organiseren gezamenlijk ieder jaar een aantal voorlichtingsbijeenkomsten om je te informeren over de mogelijkheden en voordelen van bevallen in Geboortehuis Maas.

De bijeenkomsten staan gepland op:

2017

  • 14 september
  • 5 oktober
  • 9 november

Vanaf 18:45 uur ben je van harte welkom in de Maasstadzaal van het Maasstad Ziekenhuis. Koffie/thee staat voor je klaar en er is een informatiemarkt. Om 19:15 uur start de presentatie. Tijdens deze avond word je ook op de verloskamers en het GeboorteHotel Maasstad rondgeleid. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Je maakt kennis met het Maasstad Ziekenhuis, het GeboorteHotel Maasstad, een verloskundige van een van de verloskundigenpraktijken van de regio Rijnmond-Zuid en een gynaecoloog van het Maasstad Ziekenhuis. Je hoort alles over de unieke samenwerking bij Geboortehuis Maas en vooral wat die voor jou betekent: poliklinisch bevallen in Geboortehuis Maas met je eigen vertrouwde verloskundige en een kraamverzorgende van het GeboorteHotel. Mocht het nodig zijn, dan is medische zorg meteen voorhanden. De zorg komt naar je toe! Wij vertellen op de voorlichtingsbijeenkomst wat je kunt verwachten bij een bevalling in Geboortehuis Maas.

Presentaties en rondleidingen

De verloskundige en kraamverzorgende presenteren samen het onderwerp poliklinische bevalling. In de gezamenlijke presentatie van een gynaecoloog en verpleegkundige van het Maasstad Ziekenhuis komen alle praktische zaken rondom de medische bevalling en nazorg aan bod. Tijdens deze avond word je door de verpleegkundigen en kraamverzorgenden zelf rondgeleid op een verloskamer en in het GeboorteHotel Maasstad.

Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan de aanwezige deskundigen. Vooraf en in de pauze, kun je ook de gezellige kraammarkt bezoeken met allerhande artikelen en informatie.

Aanmelden

Klik hier om jezelf aan te melden voor de voorlichtingsavond.

Bekijk ook: