Kraamtijd

Nadat je na de bevalling tot rust bent gekomen, fris gewassen en aangekleed, kun je als je dat wilt met je baby genieten van de kraamtijd in het GeboorteHotel Maasstad. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar huis te gaan.

Als er een mediche indicatie voor moeder en/of kind is, dan word je naar de verpleegafdeling overgeplaatst. We doen er alles aan om je partner bij jou op de kamer te laten slapen. Als dit niet lukt op de kamer in het Maasstad Ziekenhuis, dan kunnen wij voor je partner ook een kamer tegen een (kleine) vergoeding boeken in GeboorteHotel Maasstad. Dit is op een steenworp afstand van de afdeling Verloskunde. Wij willen je de beste en meest persoonlijke zorg geven die mogelijk is.

Ben je na een bevalling in Geboortehuis Maas op medische indicatie uitbehandeld en kun of wil je nog niet terug naar huis? Ook dan is het mogelijk om het vervolg van de kraamtijd in het GeboorteHotel Maasstad door te brengen. Hier krijgen jij en je partner een eigen huiselijk ingerichte kamer. In het GeboorteHotel zijn 24 uur per dag professionele kraamverzorgenden aanwezig. Zij bieden jou en jouw kind de benodigde kraamzorg.

Klik hier voor meer informatie over GeboorteHotel Maasstad.

Bekijk ook: