Geboortehotel Maasstad

Geboortehotel verhuist tijdelijk naar Maasstad Ziekenhuis

Neem contact op met de Klanteninformatielijn voor de actuele mogelijkheden (010) 282 63 34.

Na je bevalling kun je op medische indicatie worden overgeplaatst naar het GeboorteHotel Maasstad, om het vervolg van je kraamtijd door te brengen. Uiteraard kun je er ook zelf voor kiezen om bij ons te verblijven wanneer je in het ziekenhuis op medische indicatie uitbehandeld bent.

Comfortabel kramen

Als het thuis te druk of te klein is of je wilt niet zo veel mensen over de vloer hebben, dan is het GeboorteHotel Maasstad een prima plek om de kraamtijd door te brengen. De kraamverzorgenden werken volgens een zorgplan waarin ook je specifieke wensen worden vastgelegd. Zo weet elke kraamverzorgende precies wat je wensen zijn. Je kunt altijd vragen stellen en je krijgt informatie over bijvoorbeeld borstvoeding en de ontwikkeling van de baby. Uiteraard wordt jouw gezondheid en die van je baby nauwkeurig in de gaten gehouden. Na een kraamtijd ga je uitgerust en goed voorbereid naar huis.

Aantal nachten

De duur van je verblijf in het GeboorteHotel Maasstad is meestal tussen de drie en vijf dagen, afhankelijk van je wensen en de verblijfvergoeding van de zorgverzekeraar. Het is ook mogelijk een verblijf te combineren met kraamzorg thuis van ons moederbedrijf kraamzorg Rotterdam & omstreken.

Neem altijd contact op met je zorgverzekeraar om te vragen hoe je verzekerd bent en op welk aantal uren kraamzorg je recht hebt.

Reglementen

Wij vragen je om enkele persoonlijke gegevens. Met deze informatie gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We hebben dan ook een privacyreglement, dat je telefonisch kunt aanvragen via onze Klanteninformatielijn (010) 282 63 34.

Bekijk ook: