Nieuws

Leuke en informatieve avond over zwanger zijn, de geboorte en opvoeding

Kon je er niet bij zijn, maar ben je wel nieuwsgierig naar deze avond? Bekijk hier de after movie

 

Nieuw leven in de brouwerij! Als je zwanger bent, kom je in een periode waarin veel verandert. Dit kan spannend zijn. Of je nu zelf zwanger bent of iemand kent die een baby krijgt, je hebt vaak veel vragen. Hoe zorg je goed voor jezelf of je zwangere partner? Want je wilt natuurlijk zelf gezond blijven en je kind gezond op de wereld zetten. Hoe kun je je het beste voorbereiden op de bevalling en hoe ga je om met je andere kinderen, als je die al hebt?

Lees Meer

Enthousiaste bezoekers bij ‘Rondom 9 maanden’ in Ahoy

Zaterdagmiddag 7 oktober vond voor het eerst het evenement ‘Rondom 9 maanden’ plaats in Ahoy Rotterdam. Een evenement dat volledig in het teken stond van voorlichting aan (toekomstige) moeders door middel van interessante presentaties, praktische workshops en een leuke kraammarkt. In totaal kwamen er circa 400 bezoekers naar Ahoy.

Lees Meer

Een mooi weerzien in Geboortehuis Maas

2,5 jaar geleden mochten wij de geboorte van Riz fotograferen en de foto’s gebruiken om toekomstige ouders voor te lichten over wat ze kunnen verwachten bij een baby-vriendelijke keizersnede (http://bit.ly/1QLN0qq). Gisteren is Riz grote zus geworden van Bae. Ook hij kwam ter wereld met een baby-vriendelijke keizersnede.

Tim & Anneke, we wensen jullie en jullie gezin veel geluk en gezondheid toe!

Lees Meer