Nieuws

Enthousiaste bezoekers bij ‘Rondom 9 maanden’ in Ahoy

Zaterdagmiddag 7 oktober vond voor het eerst het evenement ‘Rondom 9 maanden’ plaats in Ahoy Rotterdam. Een evenement dat volledig in het teken stond van voorlichting aan (toekomstige) moeders door middel van interessante presentaties, praktische workshops en een leuke kraammarkt. In totaal kwamen er circa 400 bezoekers naar Ahoy.

Zoveel te doen…
Een ZwangerFit workshop, informatie over hoe een bevalling verloopt, de leukste draagdoeken, alles over borstvoeding, de nieuwste babymode, je kleine zien op een 3D echo en nog veel meer was er te zien, horen en beleven bij ‘Rondom 9 maanden’. Vanuit het Maasstad Ziekenhuis waren er onder meer gynaecologen, verpleegkundigen en lactatiekundigen aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien.

Samen optrekken voor goede verloskundige zorg in Rotterdamse regio
‘Rondom 9 maanden’ is een initiatief van Verloskundig Samenwerkingsverband Rotterdam-Zuid (VSV). Een samenwerkingsverband bestaande uit 25 verloskundigenpraktijken, zeven kraamzorgorganisaties en twee ziekenhuizen (Ikazia Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis) die zorg verlenen in het gebied van Rotterdam-Zuid tot aan de Hoeksche Waard. Zij werken samen voor goede verloskundige zorg aan elke (toekomstige) zwangere en pasgeborene, waarbij de vrouw en haar baby centraal staan.

           

                   

 

Lees Meer

Een mooi weerzien in Geboortehuis Maas

2,5 jaar geleden mochten wij de geboorte van Riz fotograferen en de foto’s gebruiken om toekomstige ouders voor te lichten over wat ze kunnen verwachten bij een baby-vriendelijke keizersnede (http://bit.ly/1QLN0qq). Gisteren is Riz grote zus geworden van Bae. Ook hij kwam ter wereld met een baby-vriendelijke keizersnede.

Tim & Anneke, we wensen jullie en jullie gezin veel geluk en gezondheid toe!

Lees Meer

Echte Feyenoordfan krijgt kampioensbaby, direct na kampioenswedstrijd!

Dubbel feest voor Jeffrey Voogseerd en zijn vriendin! Als echte Feyenoord-fan werd hij gisteren direct na de kampioenswedstrijd, vader van zijn ‘kampioensdochter’ Ashley in Geboortehuis Maas. Nog maar net geboren en direct staat de kleine Ashley met haar ouders op de foto in het Algemeen Dagblad. Tijdens de kampioenswedstrijd kwam er nog een baby ter wereld in Geboortehuis Maas. In totaal werden er op de kampioensdag van Feyenoord en tevens Moederdag, vier kinderen geboren in het Maasstad Ziekenhuis.

Lees Meer

Baby van de maand Jaymee

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Jaymee, Marit:

Lees Meer

Aleyna baby van de maand februari

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Aleyna:

Lees Meer