Aleyna baby van de maand februari

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Aleyna:

De zwangerschap en bevalling
” De zwangerschap kwam voor mij en mijn man erg onverwachts, maar uiteraard zeer welkom! De afgelopen negen maanden zijn helaas erg zwaar verlopen. Alle bekende kwaaltjes heb ik  af kunnen strepen en vanaf de 29e week kreeg ik heftige krampen en werd er zelfs gedacht aan een vroeggeboorte. Gelukkig bleef de kleine meid veilig zitten waar ze zat. Uiteindelijk is er gekozen voor een inleiding bij 39 weken zwangerschap, zodat ik nog voldoende energie voor de bevalling zou hebben. Aleyna is na een vlotte inleiding op 15 februari geboren!  Na wat opstart -en gezondheidsproblemen doet onze kleine meid het inmiddels goed! Wij zijn hele trotse ouders!”

Verblijf in Geboortehuis Maas
“Ik heb het verblijf, de zorg en de steun in Geboortehuis Maas als zeer prettig ervaren!  Iedereen was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en vooral erg lief! Dit was mijn tweede bevalling en ik heb er  bewust voor gekozen om weer in het Geboortehuis Maas te bevallen. Ik raad het zeker aan bij aanstaande ouders!”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?
Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc. aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.