Baby van de Maand – augustus

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Alhena:

“We wonen in Dubai, maar we wilden graag bevallen in Nederland. Omdat de vader van Alhena in het Maasstad Ziekenhuis (destijds nog het Zuiderziekenhuis) ter wereld is gekomen, kozen we dit ziekenhuis. We zijn heel blij met deze keuze. De verpleging was heel vriendelijk en servicegericht. Ook was het opvallend dat iedereen goed Engels sprak. Hierdoor was de communicatie erg prettig en duidelijk. Alhena doet het heel goed en is een vrolijke en actieve baby. Eind september gaan we weer met z’n drieën terug naar Dubai.”

 

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.