Baby van de maand Jaymee

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Jaymee, Marit:

Deze kleine dame kon niet wachten

“In mijn 32ste zwangerschapsweek, na een gewone dag werken,  braken plotseling mijn vliezen. Hierdoor werd ik opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis, waar verder nog niets wees op een aanstaande bevalling. Bij een van de controles de volgende dag bleek dat ik opeens al zes centimeter ontsluiting had. Onze kleine dame kon blijkbaar niet meer wachten. De bevalling ging vervolgens erg snel, want binnen 35 minuten was Jaymee geboren. De mensen van Geboortehuis Maas hebben mij erg goed bijgestaan en mij door de bevalling heen gesleept. Mijn vriend was helaas niet op tijd om bij de geboorte van Jaymee te zijn. Hij kwam tien minuten later aan. Hij kon gelijk mee naar de afdeling Neonatologie om zijn dochter te bewonderen.”

In goede handen op de afdeling Neonatologie

“Jaymee ligt nu nog op de afdeling Neonatologie. Ze is inmiddels niet meer aangesloten op de monitor, omdat ze het al zo goed doet. De zorg hier is erg goed. De verpleging is erg vriendelijk en ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Mijn vriend en ik hebben echt het gevoel dat onze dochter in goede handen is.”