Baby van de Maand – juli

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Vajèn:

“Onze dochter is geboren op 3 juli. Weken voor haar geboorte waren we al bijna iedere dag in het ziekenhuis. Daardoor wist ze dat ze in goede handen was. Na haar onverwachte, vroege geboorte is onze (eigenlijk veel te kleine meid) zeer goed verzorgd door artsen, verpleegkundigen en alle overige betrokkenen! Ik geloof dat we mede hierdoor eerder dan verwacht naar huis konden! Thuis blijft ze het zo goed doen. Dit is ook te zien aan haar tevreden koppie op de foto!”

 

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.