Baby van de Maand – mei

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Torben:

“Op 28 april is Torben geboren. Een week voor z’n uitgerekende datum begon de bevalling omdat hij had gepoept in het vruchtwater. Snel naar het ziekenhuis dus. Na een heftige nacht voor moeder en zoon (en vader natuurlijk) is hij om 3:41 geboren. Hierna zijn we heerlijk opgevangen in het GeboorteHotel Maasstad waar hij het supergoed gedaan heeft! Lekker drinken aan de borst bij mamma en veel slapen. Daarnaast ook knuffelen masseren en badje met pappa.”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.