Baby van de Maand augustus

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Lisa:

“Dit is onze mooie dochter Lisa Christina. Ze is ons derde kindje en alle drie zijn ze in het Maasstad Ziekenhuis geboren. Tijdens de bevalling van Lisa trad er een complicatie op. Dankzij het team van gynaecologen, OK medewerkers, anesthesie en de verpleging is Lisa supersnel middels een spoed sectio ter wereld gekomen. Het was een traumatische maar tegelijk een hele bijzondere ervaring. Bedankt iedereen! Lisa doet het heel goed.”

Baby van de maand

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doet u afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.