Baby van de Maand december

Jaymilo, baby van de maand december

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Jaymilo:

“Jaymilo kwam via een baby-vriendelijke keizersnede ter wereld. Onze grote trots na 2 meiden te hebben gekregen die ook zijn geboren in Geboortehuis Maas. Jaymilo mocht vanaf geboorte bij ons blijven. Wat was dat wennen! Van dikke buik, naar mama met haar kindje op de buik. Wat een geweldig gevoel en wat bijzonder om dat mee te mogen maken.”

“We zijn geweldig bijgestaan door verpleging, gynaecoloog en overige artsen. Bedankt, jullie zijn toppers!”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.