Baby van de Maand februari

Baby van de maand februari

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de vader van Stan:

“Stan is geboren op 10 februari 2016 om 22.15 uur nadat mama na ca. 26 uur weeën te horen kreeg dat er toch uiteindelijk een keizersnee zou plaatsvinden. Op 13 februari mocht onze Stan, nadat hij het heel goed deed op de afdeling Neonatologie, samen met mama naar huis. Eenmaal thuis genieten papa, mama en kleine Stan elke dag heel veel van elkaar.°

Vanaf de aankomst tot aan het naar huis gaan zijn we super goed bijgestaan en verzorgd door het team van Geboortehuis Maas . Bedankt iedereen!”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.