Baby van de Maand juli

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Elijah:

“Onze dochter Elijah Lena is in het Maasstad Ziekenhuis geboren. Het was een zeer positieve ervaring. Ik wist van tevoren dat ik in het Maasstad Ziekenhuis zou bevallen omdat ik vorig jaar een Gastric Bypass heb gehad in dit ziekenhuis. Om die reden wilde ze me extra goed begeleiden tijdens mijn zwangerschap en de bevalling. Alles is heel goed verlopen. Wij zijn super trots op onze prachtige meid.”

Baby van de maand

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doet u afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.