Baby van de maand juni

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van David:

Bevallen in Geboortehuis Maas gaf mij een vertrouwd en zeker gevoel

“Na aankomst in Geboortehuis Maas in het Maasstad Ziekenhuis is mijn bevalling heel relaxed en fijn verlopen. De verloskamer was fris en ruim, waardoor ik goed gefocust kon blijven. De kraamzorg die assisteerde zorgde dat ik op mijn gemak was en ook in de dagen dat wij in het Geboortehotel verbleven was dit zo. Petje af voor de meiden van de kraamzorg. Ik ben heel blij dat wij voor Geboortehuis Maas gekozen hebben en zou het zo weer doen.”

Baby van de maand

Is uw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van uw baby naar baby@maasstadziekenhuis.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doet u afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.