Baby van de Maand maart

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Nolan:

“Nadat de eerste weeën zich aandienden in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 februari, dachten wij dat de (poliklinische) bevalling zich had aangediend en dat het niet lang meer zou duren voordat we onze mooie jongen in de armen mochten sluiten. Ik was inmiddels al ruim 41 weken zwanger en het werd toch wel een beetje tijd.

Gebrek aan voldoende ontsluiting leidde ertoe dat het op maandagochtend 29 februari een medische (ingeleide) bevalling zou gaan worden in Geboortehuis Maas. Ook dat verliep helaas niet helemaal volgens plan, waardoor de enorm zware bevalling op dinsdag 1 maart 2016 uiteindelijk eindigde in een keizersnede. Na de geboorte hebben Nolan en ik nog 2 dagen op de kraamafdeling gelegen onder de goede zorg van de verpleegsters, in het bijzonder zuster Jolanda!

Hoewel wij een beetje ‘bang’ waren dat Nolan een schrikkelkindje zou gaan worden, is hij uiteindelijk toch een dagje later op de allereerste dag van maart geboren. Bedankt voor alle goede zorgen tijdens en na de zware bevalling en sectio! Wij genieten nu met volle teugen van onze zoon, die het heel erg goed doet thuis.”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.