Baby van de maand mei

“Op donderdag 7 mei is onze zoon geboren in het Maasstad Ziekenhuis. Marc werd geboren met de hulp van een professionele en prettige team van verpleegkundigen en artsen. Hij is zonder enige medische hulp ter wereld gekomen, dit na de keizersnee die ik had met mijn dochter drie jaar geleden. Marc is een mooie jongen, hij is ons wonder en onze reden van vreugde.”

Is uw kind ook in het Maasstad Ziekenhuis geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van uw baby naar baby@maasstadziekenhuis.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een kort interview met de trotse ouders.

Bovendien ontvangt de kersverse baby een Panda Maas pakket!

Met het inzenden van een foto doet u afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.