Eerste baby van de maand van 2016

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Arohi:

“Arohi verbaast ons elke ochtend met haar groei, haar gezondheid, haar gedrag en haar prachtige lach. Dit was vanaf moment één al het geval, wat een vrolijk kindje. Ze is helemaal niet moeilijk en doet het allemaal zo goed! Ze heeft geen kick gegeven toen ze haar hielprikje kreeg, ook niet toen mama en papa een wandelingetje gingen maken met haar in de vrieskou toen ze een weekje oud was. Wat een bikkeltje! Ze heeft zoveel kleur gebracht in onze leven. Als papa en mama voor haar zingen luistert ze zo aandachtig. Haar naam betekent muziektoon, een heel goed passende naam dus. In de buik van mama danste ze al flink mee toen ze muziek hoorde. Mama heeft bij 5 maanden zwangerschap nog een hele tour gedaan in Suriname (Zuid Amerika) en heeft opgetreden als zangeres van de band. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder haar.”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.