Feestelijke opening Geboortehuis Maas zaterdag 4 juli

Het Maasstad Ziekenhuis, GeboorteHotel Maasstad en de verloskundigenpraktijken uit de regio Rijnmond-Zuid werken al geruime tijd samen aan goede en veilige geboortezorg. Ze doen dit onder de naam Geboortehuis Maas. Het Verloscentrum van het Maasstad Ziekenhuis heet vanaf 4 juli Geboortehuis Maas. De verloskamers zijn verbouwd. Tijd voor een feestje!

Uitgebreide kraammarkt

Op zaterdag 4 juli is er vanaf 11.00 tot 15.00 uur een kraammarkt in de centrale hal van het ziekenhuis. Iedereen is van harte welkom op deze dag. Verschillende winkels, organisaties en bedrijven die diensten aanbieden aan aanstaande moeders en hun baby’s zijn op deze markt aanwezig. Zo staan Noppies, 2HUG, Natuurlijke Geboorte, Meijke Noordland zwangerschap, Praktijk Stigter en Moeders voor Moeders klaar om informatie te geven. Gespecialiseerd verpleegkundigen, kraamverzorgenden en verloskundigen beantwoorden alle vragen van de bezoekers.

Rondleidingen

Aanstaande moeders, hun partners, en andere gezins- en familieleden kunnen op deze dag een kijkje nemen in het Verloscentrum van Geboortehuis Maas en in het GeboorteHotel Maasstad. Er zijn rondleidingen. Zo krijgen ze een goed beeld van alle mogelijkheden rondom de geboorte. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Er zijn allerlei activiteiten voor ze.

Opening

Bestuursleden van de samenwerkende partners openen officieel de nieuwe naam van het Verloscentrum.