Gijs is Baby van de Maand november

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Gijs:

“Gijs is op vrijdag 14 oktober 2016 geboren. Hij is ingeleid bij een zwangerschapsduur van 38 weken wegens diabetes. Vanaf het begin van de zwangerschap waren er complicaties en zijn we super begeleid door al het personeel in het Maasstad Ziekenhuis! Gijs kwam met een zeer slechte start ter wereld en werd daarom opgenomen op de afdeling Neonatologie. Wat was iedereen lief voor ons zeg! Zowel tijdens de bevalling als tijdens zijn opname op Neonatologie hebben we heel veel liefde en steun ontvangen.”

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.