Open Dag 21 mei 2016

Ervaar het Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas tijdens de Open Dag 21 mei 2016

Het Maasstad Ziekenhuis is trots dat het vijf jaar is gevestigd op de Zorgboulevard. Samen met onze partners bieden wij u optimale zorg afgestemd op uw behoefte en uw situatie. Met elkaar vieren we deze mijlpaal op zaterdag 21 mei tijdens de Open Dag op de Zorgboulevard. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur zijn de deuren geopend van ons ziekenhuis en alle andere zorgorganisaties en bedrijven van de Zorgboulevard. U bent van harte welkom!

Speciaal voor zwangere en geïnteresseerden

Ieder half uur zijn er rondleidingen vanaf de stand van Geboortehuis Maas naar de verloskamers en een bezoek aan het GeboorteHotel Maasstad.

Daarnaast zijn er ook interessante andere activiteiten
Deze dag kunt u het ziekenhuis ervaren en beleven met activiteiten die door meer dan 50 verschillende afdelingen worden georganiseerd. Zo is er een showopstelling van een dialysemachine en geeft de afdeling Gynaecologie informatie over IVF, verloskunde en de overgang.

Liefhebbers kunnen rondlopen in een megabrein van vier meter hoog en vijf meter breed of  zelf met behulp van een biopteur biopten nemen uit een paprika. Op een meterslange catwalk is er een modeshow voor borstkankerpatiënten. Een huidtherapeut geeft heldere adviezen over uw huidverzorging. Er zijn diverse rondleidingen in het ziekenhuis, zoals bij de Intensive Care en Medium Care en de verpleegafdelingskeuken. En op basis van inschrijving kunnen 40 kinderen hun arm laten gipsen.

Live operaties bijwonen in de Maasstadzaal

In de Maasstadzaal kunt u  ‘live chirurgie’ bijwonen van operaties die plaatsvinden op het OK-complex van het ziekenhuis. Een orthopedisch chirurg voert een open knie operatie uit en een plastisch chirurg verricht een borstverkleining.

Voor meer informatie over de open dag Zorgboulevard: www.opdezorgboulevard.nl/opendag