Yasmin, de eerste baby van de maand in 2017

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van de tevreden Yasmin:

“Yasmin is ter wereld gekomen middels een keizersnede in Geboortehuis Maas. Zowel voorafgaand aan de operatie als daarna was iedereen heel lief en behulpzaam. Ze had wat lichte opstartprobleempjes. Haar tong moest gekliefd worden en ze moest een dagje onder de blauwe lamp in verband met een te hoog bilirubine gehalte in haar bloed. Inmiddels is ze al weer een paar weken thuis en gaat het heel goed met haar. Ze groeit heel hard. Op de foto is te zien dat ze lekker in haar vel zit. Ik kan iedereen aanraden om in Geboortehuis Maas te bevallen.”

 

Jouw baby, de baby van de volgende maand?

Is jouw kind ook in Geboortehuis Maas geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van je baby naar info@geboortehuismaas.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een korte tekst van de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een cadeau.

Met het inzenden van een foto doe je afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis en Geboortehuis Maas in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc. aangaande Baby van de Maand. Alle ingezonden foto’s worden geplaatst op het Pinterest account van het Maasstad Ziekenhuis.